Hälsningar från Spanien

Hej vänner!
 
Ni som följer oss på instagram (@tillsammans_ar_vi_starkare) har nog sett att vi är i Spanien med familjen över lovet :D Innan vi åkte var vi inte särskilt sugna på att åka men nu när vi är här är det SÅ HÄRLIGT! Det här är verkligen vad vi behöver - att komma bort från all stress och alla måsten där hemma. 
 
Vi kom hit sent på natten mellan torsdag och fredag och de två mornarna vi har varit här har vi sovit tills vi vaknar vilket är något vi i princip aldrig gör hemma. Igår hade vi tänkt att ta en lugn joggingtur för att upptäcka lite mer i området, men vi lyssnade på våra kropppar som utstrålade att de behövde vila och strutade därför i träningen. Det är nu när vi kommer bort hemmmifrån som vi verkligen inser vikten av att lyssna på kroppen och ge den tillräckligt med sömn, vila och återhämtning, speciellt om man lever ett stressigt och aktivt liv med myclet träning som vi gör hemma. Tänk på det finisar - det gäller att stanna upp och ta hand om sig <3 Man har bara en kropp och det gäller att ta hand om den. 
 
Här får ni se lite härlia matbilder från vår första dag här igår. Det finns sååååå mycket gott och billiga frukter och grönsaker här, älskar det!! :) 
 
 
 
Vi ska försöka hålla bloggen uppdaterad med recept och hälsningar härifrån värmen ;)
 
Hoppas ni alla har en riktigt bra helg, se till att göra det bästa utav den och NJUT <3
 
Kramar från oss