Proteinpannkakor

Superenkla och väldigt goda pannkakor gjorda med pannkaksmix! Dessa pannkakor är mycket enkla att förbereda, det enda du behöver göra är att tillsätta vatten. De passar perfekt som frukost, mellanmål eller kvällsmat och går att variera på många olika sätt genom att tillsätta smaksättning och servera med olika tillbehör.
 
Ingredienser:
  • 2 skopor pannkaksmix (vi använde en från Self) 
  • 1,5 dl vatten eller valfri mjölk
  • Till topping: chokladkvarg, kokosflakes, bär, mullbär och jordnötssmör.

Gör så här:
  1. Blanda pannkaksmixen med vattnet och vispa till smeten är slät.
  2. Låt smeten stå i ca 3 minuter så att den tjocknar till sig.
  3. Stek pannkakorna i en stekpanna (tips är att använda kokosolja). Antingen gör du mindre små plättar eller större pannkakor. Stek i ca 1 minut per sida men håll hela tiden koll!
  4. Servera med kvarg och toppa med valfri topping!
För en lyxigare variant går det även utmärkt att tillsätta 1 ägg i smeten och om du vill ha någon speciell smak funkar det toppen att tillsätta steviadroppar!
 
Mums!