Chokladiga bönbollar

Proteinrika bönchokladbollar (ca 25 st)

Ingredienser:

  • 1 pakets sköljda avrunna svarta bönor
  • 1 dl kvarg
  • 1 skopa whey i valfri chokladsmak
  • 2 tsk chiafrön
  • 1 tsk psylliumfröskal (fiberhusk)

Gör så här:

  • Mxa bönorna till en jämn smet.
  • Tillsätt kvarg och proteinpulver och fortsätt mixa tills smeten har blandat sig.
  • Tillsätt pysulliumfröskal och chiafrön.
  • Ställ smeten i kylen i minst 2 timmar så att den får stå till sig och tjockna.
  • Rulla smeten till bollar i valfri stolek.
  • Rulla dem i valfri topping såsom kokosflakes och kakao nibs t.ex.
  • Förvara kylda i kyl eller i frys. Ät och njut!
 



Kom ihåg mig?